Tarkoitukseni on vain kirjoitella huvikseni ja harvakseltaan ajatuksia juuri tästä päivästä ja hetkestä. Omia juttujani, lasten juttuja ja mitä mieleen juolahtaa.

Tänään on "vapaa" päiväni eli olen lasten kanssa kotosalla. Timo on yksityiskeikalla Haapavedellä eli tulee vasta joskus yömyöhään. Aamupäivä meni kotitöitä tehdessä ja tyttöjen kanssa leikkiessa. Tv-ohjelmista suuressa huudossa on nyt Huvitutti ja erityisesti Tuttiritari. Pippiäkin katsoivat tänään pitkästä aikaa. Leikeistä mieluisinpia ovat siivous- ja kahvinkeitto leikit, vaarin tekemä keinuhevonen saa myös kyytiä tiheästi.

Lämpötila on plussalla, joten talon edusta on kuin luistinrata ja ulos ei oikein ole tänään asiaa. Siksipä menemmekin Sannan ja lasten kanssa Zeppeliiniin shoppaileen (lue: juomaan kahvit ja lapset on samalla Pulla-Pirtin pallomeressä).

Kevät on tulossa ja sisustusintoni yltyy. Samoin myös ikävä Öjaan.. Suunnitelmissa on ostaa Marimekolta vasikka-kangas, mutta se on kyllä järjettömän hintaista 23e/m ja koko kuvio on 2.5m. Mutta kun noita 70-l. ikkunassa olevia Lokki-verhoja katsoo niin sijoitus voi olla hyvä. Lisäksi voisi ostaa narsisseja piristämään keittiötä.